5 Gezonde snacks om van te smullen

09 October 2021

Wij houden allemaal wel eens van een lekkere snack tussendoor. Maar bestaan er ook gezonde snacks om van te smullen? Uiteraard! Hieronder hebben wij er een aantal smaakvolle tips voor jou op een rij gezet.

1. Eiwitreep

Een eiwitreep smaakt niet alleen lekker, maar is ook nog eens een hele gezonde keuze. Tegenwoordig hebben we die in allerlei varianten beschikbaar. Van crunchy tot chocoladereep achtige. Het zal je nog eens verbazen hoe lekker deze repen zijn!

2. Koekjes

Huh, koekjes? Die bevatten toch veel suiker? Gelukkig bestaan er ook koekjes waar er gebruik wordt gemaakt van eiwitten, wat ze naast smaakvol ook nog eens gezond maakt! Het is wel moeilijk om ze niet allemaal in één keer op te eten...

3. Wafels

Je kent ze wel, van die gortdroge wafels. Maar je kunt ze heel makkelijk onwijs lekker maken! Probeer eens een wafel met jouw favoriete mager broodbeleg te maken. Zeg maar doei tegen je hongergevoel, want wafels vullen enorm!

Wij probeerden laatst nog pindakaas met karamel zeezout smaak van onze vrienden bij depindakaaswinkel.nl en wij vonden het een absolute aanrader dat wij het niet konden laten om dit met jou te delen!

4. Popcorn

Heb jij een filmavond met je vrienden of partner? Pak eens gezouten popcorn erbij in plaats van gezoete popcorn. Het verschil tussen beide zit in het feit dat gezoete popcorn veel suikers bevat en gezouten popcorn niet! Dus... welke film kijk jij vanavond?

5. Chips

Ja, je leest het goed. Chips kunnen ook geheel verantwoord gemaakt worden. Traditionele chips wordt gemaakt van aardappelen, maar ze bestaan ook op basis van paprika of banaan. Naast de sensationele smaak die daarbij komt kijken, is dit ook nog eens stukken gezonder dan traditionele chips.